Κατέληξε χθες το απόγευμα στην ιδιωτική κλινική «Αγιος Λουκάς» της Θεσσαλονίκης η 26χρονη λεχώνα που υπέστη ανακοπή καρδιάς τις πρωινές ώρες στην Κοζάνη.
Όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα το e-ptolemeos.gr, η νεαρή μητέρα υπέστη νέα ανακοπή καρδιάς λίγο πριν φτάσει στην κλινική της Θεσσαλονίκης και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει.
Σύμφωνα με το ίδιο μέσα θα ακολουθήσει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.
Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν στο σπίτι της το πρωί της Τρίτης και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Μαμάτσειου νοσοκομείου, ενώ είχε προηγηθεί μεγάλη προσπάθεια αρχικά του πληρώματος του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια, για σχεδόν 90 λεπτά, όλων των γιατρών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου να την κρατήσουν στη ζωή.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Jumbo της Πυλαίας
- Η επιστροφή της Μέρκελ στην Αθήνα: Ο Μητσοτάκης απούσας και η σημασία του Τσίπρα
- Δολοφονία πρώην αξιωματικού στην Κόστα Ρίκα: Σημαντικός επικριτής της κυβέρνησης Ορτέγα
- Πυραυλικές επιθέσεις του Ιράν πλήττουν το νότιο Ισραήλ, συνάντηση ΥΠΕΞ στη Γενεύη
- Συνταγή: Καγιανά με πιπεριά φλωρίνης και φέτα
- ΔΝΤ: Ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής σε κίνδυνο χωρίς αύξηση της παραγωγικότητας