Ο βασιλιάς Κάρολος ζήτησε από τη φρουρά να κάνει ησυχία στις πρωινές περιπολίες

«Ήπια και ευγενικά» μεταφέρθηκε το παράπονο του βασιλιά.

Να χαμηλώσουν την ένταση των φωνών τους ζήτησε από τους στρατιώτες του Clarence House ο βασιλιάς Κάρολος.

propoli

Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να έδωσε αυτή την εντολή, καθώς οι φωνές και οι δυνατές εντολές που δίνονται κατά τη διάρκεια των πρωινών ασκήσεων του δημιουργούν πρόβλημα στα πρωινά του τηλεφωνήματα. Σύμφωνα με την Daily Mail, βασιλικές πηγές δήλωσαν ότι το παράπονο του βασιλιά μεταφέρθηκε «ήπια και ευγενικά».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στάλθηκε email στο αρμόδιο τμήμα, το οποίο ανέφερε ότι ο βασιλιάς είχε παρατηρήσει πόσο δυνατά ακουγόταν η φρουρά στο παλάτι του Αγίου Ιακώβου τα πρωινά. Στη φρουρά, λοιπόν, ζητήθηκε να εκτελεί τα καθήκοντά της σε «ελαφρώς χαμηλότερη ένταση».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται να ξεκινά τα καθημερινά του καθήκοντα, με τηλεφωνήματα και βιντεοκλήσεις από το γραφείο του στο Clarens House.

Ένας αυλητής παίζει κάτω από το παράθυρό του κάθε μέρα στις 09:00 το πρωί, μια παράδοση που χρονολογείται από τη βασίλισσα Βικτώρια. Ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε να διατηρήσει αυτή την παράδοση μετά τον θάνατο της μητέρας του, τον Σεπτέμβριο.

Η βασίλισσα Βικτώρια δημιούργησε την θέση του αυλητή το 1843 και η βασίλισσα Ελισάβετ απολάμβανε την παράδοση από τότε που ανέβηκε στον θρόνο το 1952.

Δείτε επίσης: Ανανέωση της συμφωνίας εξαγωγής ουκρανικών σιτηρών ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Loading