Θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων»
Πολύ δύσκολα κατάφερε να πάρει την πρόκριση επί του Παναιτωλικού ο Ολυμπιακός, αφού η ομάδα του Πειραιά χρειάστηκε να πάει στην παράταση για να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας με 3-1.
Μετά το τέλος του αγώνα ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» Γιουσέφ Ελ Αραμπί ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο οι οποίες προήλθαν από τη σύγκρουση που είχε με τον Γιάννη Ανέστη, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.
Οι γιατροί της ομάδας βέβαια θα εξετάσουν τον ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, και θα φανεί αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στα επόμενα παιχνίδια.
Δείτε επίσης: Ανατροπή έπος από τον ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ
- Δήμος Αθηναίων: Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών
- Γάζα: Ξεκινάνε οι διαπραγματεύσεις στην Αίγυπτο – Πιέσεις Τραμπ για συμφωνία με απειλές αιματοχυσίας
- Επιστροφή 21 ακτιβιστών στην Ισπανία μετά την κράτησή τους από το Ισραήλ
- Τζιν λεμόνι: Το σύγχρονο έργο της Ζωής Ξανθοπούλου στον Χώρο Κ4
- Χαλάνδρι: Θύμα απάτης ο 70χρονος, μαϊμού αστυνομικοί άρπαξαν κοσμήματα αξίας 500.000 ευρώ και 10.000 ευρώ σε μετρητά