(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Γυναικοκτονία: Αστυνομικοί δεν επέτρεψαν στον κόσμο να αφήσει λουλούδια στο σημείο

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων για να αφήσει λουλούδια, να αποχωρήσουν από το σημείο.

Ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 αναφέρει ότι οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί να αποχωρήσουν έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί σωστά το Αστυνομικό Τμήμα.

propoli

Αφού έγινε το περιστατικό, συλλογικότητες, ομάδες αλλά και πολίτες μαζεύτηκαν έξω από το Α.Τ. γεγονός το οποίο προκάλεσε την αντίδραση των αστυνομικών.

Νωρίτερα σήμερα, το Μουσικό Σχολείο Ιλίου πραγματοποίησε καθιστική διαμαρτυρία έξω από το τμήμα.

Στο άκουσμα της είδησης ότι απαγόρευσαν τα λουλούδια και τις διαμαρτυρίες, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά των αστυνομικών.

«Πάνε κάθε μέρα οι συγγενείς της κοπέλας και αφήνουν λουλούδια εκεί που μαρτύρησε το παιδί τους, δύο μέτρα από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος. Όταν σου σκοτώνουν το παιδί, πας και αφήνεις λουλούδια στον τόπο μαρτυρίου. Εκεί ήταν τα τελευταία δευτερόλεπτα που ζούσε, που είχε ψυχή αυτό το πανέμορφο κορίτσι.

Και προσέξτε να δείτε λοιπόν τι σημαίνει έλλειψη λογικής και ενσυναίσθησης σε αυτή τη ρουφιάνα τη χώρα.

Επειδή μαζεύεται κόσμος και φωνάζει συνθήματα, βγήκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα κάποιοι άλλοι πιο… ευαίσθητοι αστυνομικοί, σε σχέση με τους έξι που τους άλλαξαν απλά υπηρεσία, και έκαναν παρατήρηση στον κόσμο να μην αφήνουν λουλούδια στο σημείο που ξεψύχησε το κοριτσάκι, γιατί μαζεύεται κόσμος και δημιουργείται φασαρία», είπε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι:

«Αυτό που ξεπερνάει κάθε λογική έχει να κάνει με την έλλειψη λογικής, με τη βλακεία, με την αναισθησία των ανθρώπων σε αυτή τη χώρα.

Βλέπετε, εκεί στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, ότι υπήρχαν πολλοί συνάδελφοί σας που εξασκήσαν κακώς τα καθήκοντά τους, με αποτέλεσμα ένα κορίτσι να ξεψυχήσει μέσα ουσιαστικά στο αστυνομικό τμήμα.

Και ειλικρινά δεν ντραπήκατε να βγείτε έξω από το αστυνομικό τμήμα και να κάνετε παρατήρηση στους συγγενείς που πάνε και αφήνουν λουλούδια εκεί που μαρτύρησε ένα 28χρονο κορίτσι; Που πήγε να βρει προστασία πού;

Μάθαμε τελικά ότι ο μόνος χώρος που εύκολα σκοτώνεις είναι το αστυνομικό τμήμα. Δεν ντρέπεστε επίσης για όλα αυτά τα τερατώδη λάθη των συναδέλφων σας που οδήγησαν στη δολοφονία μπροστά στα μάτια σας ενός κοριτσιού;

Και βγαίνετε να κάνετε παρατήρηση ποιος αφήνει λουλούδια απ’ έξω; Λίγη ντροπή δεν υπάρχει;».

Loading