(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Καλλιθέα: «Φοβήθηκα, μου έσκισαν τα χείλη» είπε ο 13χρονος

Ο 13χρονος μίλησε στους αστυνομικούς και περιέγραψε τα όσα έζησε στην επίθεση που δέχτηκε από τους ανήλικους, λέγοντάς τους ότι φοβήθηκε.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς του επιτέθηκαν τέσσερι ανήλικοι εκ των οποίων αναγνώρισε τον έναν ως 16χρονο μαθητή Γυμνασίου, οι οποίοι τον χτύπησαν με αποτέλεσμα να σκιστεί στα χείλη.

propoli

«Γύρναγα στο σπίτι από το φροντιστήριο όταν στην οδό Λασκαρίδου κοντά στην πλατεία με σταμάτησε ο …. Μου ζήτησε να πάμε λίγο πιο κάτω να μιλήσουμε και δέχτηκα. Τότε χωρίς λόγο μου λέει «γιατί κρύβεσαι; Πάρε τον πατέρα σου να έρθει να τον σκοτώσουμε». Φοβήθηκα, έβγαλα το κινητό μου από την τσέπη και τότε ένας άλλος στην ηλικία μου, μου το τράβηξε για να μου το πάρει. Τράβηξα το χέρι μου και προσπάθησα να φύγω. Τότε, ο ίδιος που προσπάθησε να μου πάρει το κινητό άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο. Μου έσκισαν το χείλος και άρχισαν να τρέχουν», είπε ο 13χρονος στους αστυνομικούς.

Αρχηγός της συμμορίας ήταν ο 16χρονος που πλησίασε τον 13χρονο και του ζήτησε να απομακρυνθούν για να μιλήσουν.

Το θύμα προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια από το κινητό του τηλέφωνο, ωστόσο με το που το έβγαλε από την τσέπη του, ένας άλλος ανήλικος προσπάθησε να του το αρπάξει,.

Μετά τον ξυλοδαρμό, οι ανήλικοι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

Δείτε επίσης: Καλλιθέα: Επίθεση ανήλικων σε 13χρονο – «Πάρε τον πατέρα σου να έρθει να τον σκοτώσουμε»

Loading