Πειραιάς: Συντετριμμένος ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού – «Το παιδί μου ήταν ένας άγγελος» – Πώς έμαθαν για το ατύχημα

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του 31χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του όταν κατέρρευσε κτίριο στον Πειραιά.

Ο 31χρονος ειδικός φρουρός καταγόταν από το Ελεύθερο Γρεβενών και υπηρετούσε στην Άμεση Δράση. Χθες έκανε μεροκάματο δουλεύοντας σε φορτηγό, και την ώρα που κατέρρευσε το κτίριο, πήδηξε στην καρότσα και καταπλακώθηκε από τα δομικά υλικά.

propoli

Ο πατέρας του αδικοχαμένου άνδρα, συντετριμμένος δήλωσε ότι ο γιος του ήταν ένας άγγελος όπως και το όνομά του.

«Είχε όνειρο να φύγει από το χωριό, να πάει στην αστυνομία, να κάνει οικογένεια, να ζήσει μια όμορφη ζωή», είπε ο πατέρας του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως ανέφερε, γνώριζε ότι ο γιος του δούλευε σε μια οικοδομή για ένα εξτρά εισόδημα, αλλά δεν ήξερε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Του είχα μιλήσει την προηγούμενη ημέρα. Τον είχα ρωτήσει αν θα ανέβει με την αδελφή του για το Πάσχα. Τι να πω… ήταν ένας άγγελος, το χαμόγελό του, η ψυχή του, τι άλλο να σας πω», τόνισε με σπασμένη φωνή.

Ρεπορτάζ της εκπομπής γνωστοποίησε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε η οικογένειά του την τραγική είδηση. Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, και τότε πήραν τηλέφωνο τους γονείς του και τους είπαν ότι έπαθε ένα ατύχημα και πήγε στο νοσοκομείο.

Οι γονείς του βέβαια θεώρησαν ότι επρόκειτο για απάτη και γι’ αυτό χρειάστηκε να τους καλέσουν τρεις φορές για να τους πείσουν. Την τελευταία φορά μάλιστα, τους τηλεφώνησε ο διοικητής του 31χρονου αστυνομικού, και τους ενημέρωσε ότι ο γιος τους έπαθε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, και θα φροντίσουν οι ίδιοι από το Τμήμα τη μεταφορά τους στην Αθήνα.

Η αδελφή του αστυνομικού έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου έμαθε τα φρικτά νέα για τον αδελφό της και στη συνέχεια έφτασε και ο πατέρας τους, ο οποίος κατέρρευσε όταν έμαθε πως το παιδί του δεν ζει πια.

Loading