Αντί για το επιτρεπόμενο όριο των 18 πελατών, το μαγαζί εξυπηρετούσε 30 πελάτες.
Για δύο μήνες έκλεισαν οι Αρχές ένα καφέ-μπαρ στον Βόλο, αφού διαπιστώθηκε μη τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού.
Όλα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα όταν ελεγκτές διαπίστωσαν ότι το καφέ-μπαρ στο οποίο μπήκαν για να κάνουν έλεγχο είχε στον εσωτερικό του χώρο, πολλούς περισσότερους πελάτες από ό,τι επιτρεπόταν.
Αμέσως οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη ενός 20χρονου, που εμφανίσθηκε ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος το οποίο ανήκει σε έναν Βούλγαρο.
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι αντί για 18 άτομα, εκείνη τη στιγμή εξυπηρετούνταν 30 πελάτες, καθ’ υπέρβαση του ποσοστού πληρότητας, λόγω της πανδημίας.
Το δίμηνο κλείσιμο του καφέ-μπαρ έγινε επειδή η επιχείρηση είναι υπότροπη σε παραβάσεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Νέα Μέτρα – Εμπορικά καταστήματα: Από τις 10:00 μέχρι τις 21:00 θα είναι ανοικτά από τη Δευτέρα
- Συναγερμός στη Μόσχα: αναχαιτίστηκαν 630 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς την πόλη
- Νέα πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Ρωσικά πλήγματα και επιδρομή drones στη ρωσική Λίπετσκ
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

