Στο επίκεντρο η αντιμετώπιση του ζητήματος της δυσοσμίας στο Κοντόπευκο

Στο επίκεντρο η αντιμετώπιση του ζητήματος της δυσοσμίας στο Κοντόπευκο

Η άμεση παρέμβαση του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την επίλυση του ζητήματος δυσοσμίας στο Κοντόπευκο. Με στόχο την άμεση και οριστική επίλυση του προβλήματος της δυσοσμίας που παρατηρείται στο Κοντόπευκο και σε άλλες περιοχές της Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη, του Προέδρου Γιώργου Στεργίου και του Γενικού Διευθυντή Αποχετεύσεων της ΕΥΔΑΠ, Κώστα Βουγιουκλάκη. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Αντιδήμαρχος Υποδομών, Δικτύων και Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, Λιάνα Σιούλα, καθώς και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος ανέδειξε την ένταση του προβλήματος, υπογραμμίζοντας την ανάγκη άμεσης παρέμβασης, καθώς το θέμα έχει προκαλέσει σοβαρά ζητήματα στην πόλη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Αγίας Παρασκευής, προτάθηκαν νέα σημεία προς διερεύνηση, ενώ συμφωνήθηκε να ληφθούν δείγματα από το νερό του ρέματος που διατρέχει την επίμαχη περιοχή.

Οι κύριοι Στεργίου και Βουγιουκλάκης αναγνώρισαν τη σοβαρότητα του ζητήματος και δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν με τον Δήμο, προκειμένου να πραγματοποιηθούν νέοι και πιο στοχευμένοι έλεγχοι. Ο Δήμαρχος τόνισε πως θα κάνουμε ό,τι απαιτείται, σε συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ, ώστε να εντοπίσουμε το αίτιο και να το εξαλείψουμε. Το πρόβλημα θα λυθεί, υπογράμμισε.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play