PeopleCert: Το στρατηγικό όραμα του Β. Νικολαΐδη για την ενίσχυση της ελληνικής ομογένειας στην Κωνσταντινούπολη

PeopleCert: Το στρατηγικό όραμα του Β. Νικολαΐδη για την ενίσχυση της ελληνικής ομογένειας στην Κωνσταντινούπολη

   Έχοντας θέσει ως στόχο για το 2025 τη βελτίωση όλων των δεικτών της PeopleCert και την ισχυροποίηση της θέσης της στον διεθνή χάρτη της εκπαίδευσης και της γλωσσομάθειας, ο ιδρυτής και πρόεδρος, Βύρων Νικολαΐδης, συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την υλοποίηση του στρατηγικού επιχειρηματικού σχεδίου ανάπτυξης της εταιρείας.

   Με ηγετική θέση στην πιστοποίηση επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων, η PeopleCert έχει εξελιχθεί από έναν οργανισμό που διενεργεί εξετάσεις, σε έναν οργανισμό πνευματικής ιδιοκτησίας που παράγει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό υλικό μέσω της τεχνολογίας e-learning. Δραστηριοποιείται σε 21 χώρες και πέρυσι έκλεισε με ενοποιημένο τζίρο 121 εκατ. λίρες και λειτουργικά κέρδη 70 εκατ. λίρες (84 εκατ. ευρώ).

   Η PeopleCert συμμετέχει σε ελληνικά venture capital funds και διερευνά τη συμμετοχή της και σε άλλες επενδυτικές πρωτοβουλίες, επενδύοντας στην ελληνική νεοφυή επιχειρηματικότητα.

   Η PeopleCert, σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη, είναι έτοιμη για την εισαγωγή των μετοχών της σε κάποιο Χρηματιστήριο, εφόσον υπάρξει πραγματικός λόγος. Η εταιρεία επιθυμεί να παραμείνει οικογενειακή επιχείρηση περνώντας στις επόμενες γενιές.

   Η PeopleCert είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της πιστοποίησης, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων βασισμένων σε παγκόσμια πρότυπα.

   Η πολιτική δράση της PeopleCert για την αναβίωση της ελληνικής Ομογένειας περιλαμβάνει κοινωνικές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην υποστήριξη της Παιδείας και τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

   Η απονομή του 3ου κύκλου του Προγράμματος Υποτροφιών «Τιμώντας τους Κωνσταντινουπολίτες Δασκάλους μας» σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψηφίους διδάκτορες, έρχεται ως συνέχεια μιας σειράς πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο Βύρων Νικολαΐδης, όπως η αναστήλωση ιστορικών ναών και η ενίσχυση των σχολείων της Ομογένειας.

   Σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη, η αναβίωση της Ρωμιοσύνης στην Κωνσταντινούπολη απαιτεί ενεργή στήριξη από τις δύο χώρες και οικονομικά κίνητρα για την επιστροφή νέων ανθρώπων, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ομογένειας ως γέφυρας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

   Η μελέτη «Good Neighbor Economic Integration Support Programme» αποσκοπεί στην ενίσχυση της συνεργασίας στους τομείς της τεχνολογίας και του τουρισμού, προκειμένου να υποστηριχθεί η βιώσιμη συμβίωση και η κοινή πρόοδος.

Loading

Play