Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια από την έναρξη της πανδημίας
Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο τα νέα κρούσματα ανήλθαν στα 25.907 , εκ των οποίων 1.906 στην Μόσχα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μολύνσεων από την αρχή της πανδημίας στα 10.267.719.
Ο αρμόδιος κυβερνητικός φορέας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ανακοίνωσε ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 1.027 θάνατοι, έναντι 1.019 την προηγούμενη μέρα, ενώ συνολικά από την έναρξη της πανδημίας, οι θάνατοι έχουν φτάσει τους 299.249.
Ο ίδιος φορέας επεσήμανε ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο πήραν εξιτήριο 40.219 άτομα που είχαν νοσήσει, διευκρινίζοντας ότι ο αριθμός αυτός είναι ο μέγιστος από την έναρξη της πανδημίας, από την οποία έχουν νοσήσει συνολικά 9.055.199 άνθρωποι.
Δείτε επίσης: ΗΠΑ – Μετάλλαξη Όμικρον: 500 εκατομμύρια self test δωρεάν στους Αμερικανούς
- Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 3.000 ευρώ για τα έπιπλα και στρώματα στον δρόμο
- Το οικονομικό χάσμα στο ποδόσφαιρο της Ευρώπης μεγαλώνει, οι πιο πλούσιοι σύλλογοι γίνονται πλουσιότεροι
- Τσουκαλάς για τουρκολυβικό μνημόνιο: Οφείλετε απαντήσεις για τη διπλωματική ήττα, κύριε Μαρινάκη
- Παύλος Μαρινάκης: «Όταν μιλάς για ήττα» και το τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Σοκ με τα υβριστικά σχόλια: η ATP εμπόδισε 234.000 μηνύματα να φτάσουν σε παίκτες και φιλάθλους
![]()
