Επτά Αφγανοί έχουν χάσει την ζωή τους στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, όπου χιλιάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί προσπαθώντας να φύγουν από την χώρα.
Σύμφωνα με το Βρετανικό υπουργείο Άμυνας, οι Αφγανοί ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπο να φύγουν από την χώρα τους μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν.
«Οι σκέψεις μας στρέφονται στις οικογένειες των 7 Αφγανών πολιτών που έχασαν τη ζωή τους μέσα στο πλήθος στην Καμπούλ», αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας.
«Οι συνθήκες στο πεδίο παραμένουν εξαιρετικά δύσκολες, αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διαχειριστούμε την κατάσταση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια», προσθέτει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.
Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Σκέψεις για να επιτάξουν αερομεταφορείς για μεταφορά πολιτών από την Καμπούλ
- Στρατηγική εστίαση της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα
- Καλλιτέχνες και ακτιβιστές αποδοκιμάζουν την Ισραηλινή γενοκτονία στη Γάζα με προκλητική περφόρμανς στην Ουάσινγκτον
- Νέες προσφυγές κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων από καθηγητές του ΕΚΠΑ για παραβίαση του Ενωσιακού Δικαίου
- Η γη της ελιάς: Παγίδες και εκδίκηση σε νέα ανατροπή
- Ο Άδωνις παραλαμβάνει την Ιθάκη του Τσίπρα και του αποστέλλει τη Ρώμη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
