Υποστηρικτές των Ταλιμπάν προέβησαν σε μια χλευαστική κίνηση καθώς σήμερα περιέφεραν καλυμμένα φέρετρα με σημαίες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Οι Ταλιμπάν έκαναν μια χλευαστική εικονική κηδεία στο πλαίσιο των εορτασμών τους για την αποχώρηση των τελευταίων αμερικανικών στρατιωτών.
Η εικονική κηδεία στην οποία περιέφεραν τα φέρετρα με γαλλικές και βρετανικές σημαίες στους δρόμους του Αφγανιστάν σηματοδότησε το τέλος του 20ετους πολέμου.
«Η 31η Αυγούστου είναι η επίσημη Ημέρα Ελευθερίας μας. Αυτή την μέρα, αμερικανικές δυνάμεις κατοχής και δυνάμεις του ΝΑΤΟ εγκατέλειψαν τη χώρα», δήλωσε ο αξιωματούχος των Ταλιμπάν, Κάρι Σαγίντ Χόστι.
Δείτε επίσης:
Δείτε επίσης: Συμφωνία για μεταρρύθμιση του ασύλου λόγω του Αφγανιστάν αναμένει ο Ζέεχοφερ
- Νιγηρία: Ένοπλοι απαγάγουν 25 μαθήτριες από οικοτροφείο και σκοτώνουν τον υποδιευθυντή
- Ο ΕΟΤ στοχεύει στην αναβάθμιση της Θεσσαλονίκης ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού
- Anthrax: Θα είναι οι πρώτοι που θα εμφανιστούν στη συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ
- Η 48η ημέρα καριέρας της ΔΥΠΑ στη Δράμα: 30 επιχειρήσεις προσφέρουν περισσότερες από 700 θέσεις εργασίας
- Τσίπρας για το Πολυτεχνείο: 52 χρόνια μετά, η μνήμη του αύριο παραμένει ζωντανή
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή
που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
