Μια επιτροπή Αμερικανών ειδικών ήρθε σε συμφωνία προκειμένου να συστήσει τη χορήγηση δεύτερης δόσης για όσους έκαναν το εμβόλιο της Johnson & Johnson.
Η πρόταση αυτή θα κατευνάσει τις ανησυχίες των περίπου 15 εκατομμυρίων Αμερικανών πολιτών που είχαν πραγματοποιήσει το μονοδοσικό εμβόλιο και αναρωτιόντουσαν αν τους προστατεύει.
Τα μέλη της επιτροπής που συνεδρίασα κατόπιν αιτήματος της FDA, συμφώνησαν ότι οι αποδείξεις για την ασφάλεια του εμβολίου είναι επαρκείς για να συστήσουν χορήγηση δεύτερης δόσης.
Η σύσταση αυτή μπορεί να τροποποιηθεί από την FDA ή από τα CDC, τα ομοσπονδιακά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών.
«Πιστεύω ειλικρινά ότι επρόκειτο ανέκαθεν για ένα εμβόλιο δύο δόσεων. Είναι περίπλοκο να το συστήσω ως μονοδοσικό», είπε χαρακτηριστικά ο Πολ Όφιτ, ειδικός στην ανοσοποίηση στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας.
Δείτε επίσης: Βρετανία: Προειδοποιούν οι βιομηχανίες χάλυβα για ανερχόμενη κρίση
- Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Η διαχρονική «αμνησία» των διοικήσεων και η θεσμική ασέβεια απέναντι στην Ελληνική Λύση
- Συναγερμός στη Γερμανία: Έφοδος στα γραφεία της Deutsche Bank για έρευνα στο σκάνδαλο cum-cum
- «Κολυμπώ Υπεύθυνα»: Ανοιχτή δράση του Δήμου Καλαμαριάς για την πρόληψη των πνιγμών
- Ανεξαρτητοποίηση Σωκράτη Φάμελλου: Κριτική για το αδιέξοδο στον ΣΥΡΙΖΑ
- Ο Γκιγιέρμο Οτσόα κρεμάει τα γάντια του μετά από 22 χρόνια καριέρας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
