Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Κύπρου με τον Σεργκέι Λαβρόφ
Με τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ είχε συνάντηση σήμερα ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
Μετά τη συνάντησή τους, ο Κύπριος Πρόεδρος είπε:
«Ήταν μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον κ. Λαβρόφ, κατά τη διάρκεια της οποίας είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω για τις τελευταίες εξελίξεις και να του εκφράσω θερμές ευχαριστίες για τη στάση που βεβαίως η Ρωσία έχει τηρήσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας μετά τα πρόσφατα γεγονότα της παραβίασης του στάτους κβο της Αμμοχώστου από την Τουρκία, και να μεταφέρω τις θέσεις και την εμμονή μας στη συνέχιση του διαλόγου για εξεύρεση μιας λύσης, στη βάση πάντα των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών».
Απ’ την άλλη ο κ. Λαβρόφ είπε ότι «η Ρωσία παραμένει προσηλωμένη στην εξεύρεση μιας λύσης που να συνάδει απόλυτα με τα ψηφίσματα των ΗΕ και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας».
Δείτε επίσης: Μητσοτάκης: «Το Κράτος Δικαίου συντονίζει τα βήματά του με την κοινωνία και με την εποχή»
- Βιρτς: Σημαντικό βήμα στη Λίβερπουλ με τη τρίτη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία
- Αναδασμός 15.000 στρεμμάτων για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής στο Διδυμότειχο
- Η 18η γυμνή ποδηλατοδρομία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Αίτημα για οξυγόνο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Κηφισού μετά το σοβαρό ατύχημα
- Πάτρα: Επικίνδυνη στιγμή καθώς ΙΧ περνά κάτω από τις μπάρες του τρένου με μικρό παιδί
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr