H κυβέρνηση Μπάιντεν θα ανακοινώσει σήμερα ένα σχέδιο, για τη διανομή εκατοντάδων εκατομμυρίων μασκών προστασίας προσώπου υψηλής ποιότητας από τον κορωνοϊό χωρίς οικονομική χρέωση
Τις μάσκες υψηλής προστασίας θα διανείμουν τα Στρατηγικά Εθνικά Αποθέματα των ΗΠΑ, σε ένα σχέδιο που αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο Τζο Μπάιντεν.
H κυβέρνηση Μπάιντεν θα ανακοινώσει σήμερα ένα σχέδιο, για τη διανομή εκατοντάδων εκατομμυρίων μασκών προστασίας προσώπου υψηλής ποιότητας από τον κορωνοϊό χωρίς οικονομική χρέωση.
Η διάθεση των 737 εκατομμυρίων μασκών θα γίνεται μέσω των φαρμακείων, αλλά και σημείων εφοδιασμού των τοπικών κοινοτήτων, όπως ανέφερε αργά χθες το Politico.
Πρόκειται για μάσκες N95, η διάθεση των οποίων θα γίνει από τα Στρατηγικά Εθνικά Αποθέματα των ΗΠΑ, σύμφωνα με την ίδια αναφορά, που επικαλέστηκε πηγές, που έχουν λάβει σχετική ενημέρωση.
Δείτε επίσης: Βόλος: Νεαροί κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό φοιτήτριας – Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι υπήρχε συναίνεση
- Κρίσταλ Πάλας και Λίβερπουλ αντιμέτωπες στον τελικό του Community Shield για τον πρώτο τίτλο της σεζόν
- Σημαντική έξοδος αδειούχων τον Αύγουστο: Τα πλοία αναχωρούν γεμάτα από τα λιμάνια
- Ελαφρύς τραυματισμός μοτοσικλετιστή σε τροχαίο ατύχημα στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης
- Το πανηγύρι του Φοίνικα επιστρέφει: Μια γιορτή παράδοσης και ζωντάνιας στην Καλαμαριά
- Η L’Oréal επιλέγει αστέρα του OnlyFans για την προώθηση εφηβικού μακιγιάζ