Δηλώσεις για το Ιράν και την πυρηνική συμφωνία του 2015 παραχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.
Ο Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε σήμερα ότι «τα χρονικά περιθώρια στενεύουν» προκειμένου να επιστρέψει το Ιράν στην συμφωνία και η Αμερική θα εξετάσει κάθε επιλογή.
«Φτάνουμε σε ένα σημείο στο οποίο η επιστροφή στην τήρηση της (σ.σ. πυρηνικής συμφωνίας με το Ιράν) JCPOA δεν θα ανακτήσει από μόνη της τα οφέλη της JCPOA και αυτό γιατί το Ιράν χρησιμοποιεί αυτό το χρονικό διάστημα για να προωθήσει το πυρηνικό του πρόγραμμα με διάφορους τρόπους», δήλωσε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ.
Δείτε επίσης: Πούτιν για Ντμίτρι Μουράτοφ: «δεν πρέπει να καλύπτεται πίσω από το βραβείο»
- Αυξημένες εκπομπές CO2 λόγω των φετινών πυρκαγιών
- Εμβληματική κοινωνική εκδήλωση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στο Σύνταγμα
- Αναδρομή στο Παναθηναϊκό Στάδιο: Από τις ρίζες του στην αρχαιότητα μέχρι τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες
- Μια πατρική επιστολή γεμάτη φως: η μαρτυρία ενός πατέρα μπροστά στον καρκίνο
- Δένδιας: Σημαντική ανάρτηση για τα 194 χρόνια από τον θάνατο του Ιωάννη Καποδίστρια
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr