Την αποστολή νέων στρατιωτικών ενισχύσεων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη ανακοίνωσε σήμερα ο ισραηλινός στρατός.
Συγκεκριμένα ο ισραηλινός στρατός θέλει να εντοπίσει και να συλλάβει εκ νέου τους έξι Παλαιστίνιους ανθρώπους που δραπέτευσαν από τις φυλακές της χώρας.
Ο αρχηγός του στρατού πραγματοποίησε αξιολόγηση της κατάστασης και αποφασίστηκε «να ενισχυθούν οι στρατιωτικές δυνάμεις στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια (σ.σ. όπως αποκαλεί το Ισραήλ τη Δυτική Όχθη) με μονάδες μάχης και μονάδες εναέριας παρακολούθησης για να συνδράμουν στη σύλληψη κρατουμένων φυλακών υψίστης ασφαλείας και να αποτρέψουν τρομοκρατικές επιθέσεις».
Οι ισραηλινοί έχουν εξαπολύσει τεράστιο ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους έξι Παλαιστίνιους, μέλη ενόπλων οργανώσεων, που διέφυγαν τη Δευτέρα από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας.
Δείτε επίσης: Ταλιμπάν: Ο πρωθυπουργός καλεί τους πρώην αξιωματούχους να επιστρέψουν στο Αφγανιστάν(vid)
- Σοκ για τη Βραζιλία: Ο Γουέσλι εκτός Μουντιάλ 2026 και ο Έντερσον τον αντικαθιστά
- Επιτόπια έρευνα του Ε. Τουρνά στη Βόρεια Εύβοια: Ξεκινούν οι έλεγχοι στις πληγείσες κατοικίες από αύριο
- Δύο χάλκινα μετάλλια για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης
- Αποχώρηση Χουάνπι από τον Βόλο για την Αλαχουελένσε
- Αεροδρόμια που θα σας αφήσουν άφωνους: Μάθετε για τα πιο εντυπωσιακά στον κόσμο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

