Το σπίτι του Ρώσου ολιγάρχη Όλεγκ Ντεριπάσκα στην Ουάσιγκτον περικύκλωσαν άντρες του FBI, οι οποίοι διενεργούν έρευνες για την επιβολή του νόμου.
Ο Τομ Γουίντερ του NBC δήλωσε ότι ομοσπονδιακοί πράκτορες βρίσκονταν έξω από το σπίτι του αποκλείοντας την πρόσβαση στην οικία.
Ο Ντεροπάσκα ο οποίος είναι δισεκατομμυριούχος με επιρροή και συνεργάτης του Πούτιν, έχει μπει στην μαύρη λίστα των ΗΠΑ.
Η Ουάσιγκτον είχε αποσύρει τις κυρώσεις που είχε επιβάλει στις κύριες εταιρείες του, του γίγαντα αλουμινίου Rusal και της μητρικής του En+ Group.
Ο ίδιος ο Ντεριπάσκα είχε υποβάλει αγωγή για την άρση των κυρώσεων, αλλά η αγωγή του απορρίφθηκε τον Ιούνιο.
Δείτε επίσης: Ινδία: Τουλάχιστον 41 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις
- Σοκ στην Κομοτηνή: νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας σε τροχαίο δυστύχημα
- Βενετία: το «Wild Horse Nine» βάζει τον Τζον Μάλκοβιτς στην οσκαρική κούρσα
- Σφοδρή επίθεση Τσουκαλά στον Μητσοτάκη: «Αναξιοπιστία, αλαζονεία και εξαπάτηση»
- Γκρόνινγκεν – Τβέντε 2-2: τέσσερα γκολ σε 40 λεπτά και μοιρασιά στην 5η αγωνιστική
- Συγκίνηση στην Τανάγρα: Τρισάγιο του Ιερώνυμου για τους δύο πιλότους
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
