Τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας στηρίζει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι συμφώνησαν σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι οι κυρώσεις πρέπει να επεκταθούν ώστε να ασκηθεί η μέγιστη δυνατή πίεση στον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν μέσα στις επόμενες ημέρες, δήλωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.
«Ο πρωθυπουργός είπε στον πρόεδρο Ζελένσκι (τηλεφωνικώς) ότι το Ηνωμένο Βασίλειο κινητοποιεί σήμερα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών ώστε να διασφαλίσει την ισχυρότερη δυνατή καταδίκη της Ρωσίας κατά τη σημερινή συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Δείτε επίσης: ΟΗΕ: Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των προσφύγων από την Ουκρανία
- Ρωσία αποδέχθηκε την πρόταση των ΗΠΑ για τριμερή συνάντηση με την Ουκρανία, λέει Αμερικανός αξιωματούχος
- Καμπανάκι για Heineken: τι αποφάσισε το ολλανδικό δικαστήριο στη διαμάχη με τη Βεργίνα
- Άλμα 13,3% στις ελληνικές εξαγωγές καλλυντικών στα ΗΑΕ το 2025
- Έκρηξη ελληνικών κεφαλαίων στο νέο fund της Endeavor με τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, ενώ η Ελλάδα ξεχωρίζει στην τεχνητή νοημοσύνη και στο σχέδιο έως το 2030
- Τρεις καταδίκες για την εκβίαση με βίντεο που είχε καταγγείλει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου
![]()

