Εκατοντάδες διαδηλωτές συγκρούστηκαν με τη γαλλική αστυνομία
Τρία χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του κινήματος διαμαρτυρίας, τα «Κίτρινα Γιλέκα» εμφανίστηκαν και πάλι στους δρόμους του Παρισιού, με μια διαδήλωση όπου δεν είχε να ζηλέψει τίποτα σε ένταση ή σε συμπλοκές με την αστυνομία από τους «προκατόχους» της.
Αφορμή για τις διαδηλώσεις πριν από τρία χρόνια ήταν οι αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων, ενώ πλέον διαμαρτύρονται για τις τιμές της ενέργειας.
Δείτε επίσης: Ακυρώθηκε η διαδήλωση των αρνητών στο Άμστερνταμ μετά τα αιματηρά επεισόδια στο Ρότερνταμ
- Συναγερμός στη Μόσχα: αναχαιτίστηκαν 630 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς την πόλη
- Νέα πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Ρωσικά πλήγματα και επιδρομή drones στη ρωσική Λίπετσκ
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

