Ο ενεργειακός κολοσσός Gazprom δήλωσε πως δεν υπάρχει διακοπή στην μεταφορά φυσικού αερίου προς την Ευρώπη
Η μεταφορά ρωσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας συνεχίζεται κανονικά και ο αγωγός δεν έχει πληγεί από εκρήξεις, δήλωσε ο διαχειριστής του αγωγού αερίου της Ουκρανίας.
Νωρίτερα, Ουκρανοί αξιωματούχοι είχαν πει πως ρωσικά στρατεύματα ανατίναξαν έναν αγωγό αερίου στη βορειοανατολική επαρχία Χάρκοβο όμως δεν είναι σαφές αν ο τομέας που επλήγη ήταν τμήμα ενός αγωγού διαμετακόμισης αερίου ή ένα περιφερειακό δίκτυο διανομής.
Εξάλλου, ο ελεγχόμενος από το Κρεμλίνο ενεργειακός κολοσσός Gazprom δήλωσε σήμερα πως οι ρωσικές εξαγωγές αερίου μέσω Ουκρανίας προς την Ευρώπη συνεχίζονται κανονικά, συμβαδίζοντας με τα αιτήματα από τους πελάτες.
Η εταιρία ανέφερε πως τα αιτήματα για αέριο μέσω αυτής της διαδρομής ανέρχονταν σήμερα στα 107,5 εκατομμύρια κυβικά μέτρα.
Δείτε επίσης: Μήνυμα Μακρόν στα ελληνικά: «Σκεφτόμαστε με θλίψη την Ελλάδα που έχασε άδικα δέκα ομογενείς»
- Υγρός τάφος παραμένει η Μεσόγειος: Πάνω από 1.300 μετανάστες έχουν χάσει τη ζωή τους το 2025
- Η υποχώρηση της έντασης μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας: Ποιες είναι οι αμφιβολίες που παραμένουν;
- Στον ανακριτή οι ψυχίατροι της Αττικής μετά από μήνυση αστυνομικών για παράβαση καθήκοντος
- Μπόνι Μπλου: Η γυναικεία εξουσία μέσα από την αμφισβήτηση
- Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις: Τα Do’s και Don’ts για σήμερα [Σάββατο 01.11.2025]
 
 
						 
  
