40 Ρώσοι διπλωμάτες από το Βερολίνο και 30 από το Παρίσι πρόκειται να απελαθούν
Τις επόμενες ημέρες 40 Ρώσοι διπλωμάτες που υπηρετούν στην πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Βερολίνο θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα, καθώς χαρακτηρίστηκαν «ανεπιθύμητα πρόσωπα» τα οποία «εργάζονται εδώ εναντίον της ελευθερίας μας και της συνοχής της κοινωνίας μας», δήλωσε πριν από λίγο η υπουργός Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ. «Δεν θα το ανεχτούμε άλλο αυτό», τόνισε.
Η απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης έχει ήδη κοινοποιηθεί στον Ρώσο πρέσβη Σεργκέι Νετσάγιεφ και οι εν λόγω διπλωμάτες έχουν πέντε ημέρες προθεσμία προκειμένου να εγκαταλείψουν τη χώρα.
Τριάντα Ρώσους διπλωμάτες θα απελάσει το Παρίσι
Τριάντα Ρώσους διπλωμάτες θα απελάσει η Γαλλία. Όπως ανακοίνωσε το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών θα απελαθούν τριάντα Ρώσοι που έχουν διπλωματικό καθεστώς.
Δείτε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία: To Κίεβο καταγγέλλει «απάνθρωπη μεταχείριση» Ουκρανών αιχμαλώτων
- Δριμύ κατηγορώ Παναθηναϊκού κατά Λεπενιώτη και Μπαρτζώκα
- Σοβαρές καταγγελίες Λεπενιώτη κατά Γιαννακόπουλου και ΕΡΤ μετά τον τελικό Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού
- Συλλυπητήρια ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τον Γ. Σουφλιά: Ένας μετριοπαθής πολιτικός που υπηρέτησε το δημόσιο συμφέρον
- Συλλυπητήρια Παπασταύρου για την απώλεια Γ. Σουφλιά: Ιδιαίτερη συμβολή στην ανάπτυξη της χώρας
- Καλαμάτα: Χιλιάδες διαδηλώνουν κατά της έμφυλης βίας και τιμούν τη μνήμη της Βασιλικής
![]()

