Μπορεί να έχουμε αύηση κρουσμάτων κορονοϊού στη Γερμανία, με την κυβέρνηση της Γερμανίας να μην θέλει να επιβάλει νέο lockdown.
«Θέλουμε να αποφύγουμε τα γενικευμένα κλεισίματα ολόκληρων περιοχών στο μέλλον», επεσήμανε ο Λίντνερ μιλώντας στις εφημερίδες Stuttgarder Nachrichten και Neue Berliner Redaktionsgesellschaft.
«Στόχος μας παραμένει να διατηρήσουμε την κοινωνική ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο και να αποφύγουμε τη ζημιά για την κοινωνία όσο το δυνατόν περισσότερο», εξήγησε.
Ο Λίντερ κάλεσε τη Γερμανία να είναι σε θέση να εμβολιάσει το συνολικό του πληθυσμού της μέσα σε ένα μήνα στο νέο κύμα της πανδημίας.
Δείτε επίσης: Αυστραλία: Με κορωνοϊό νοσεί ο Αρχιεπίσκοπος της χώρας
- Xenomorph, 1979: Το δραματικό τέλος του φοιτητή πίσω από τη μάσκα του πιο τρομακτικού εξωγήινου του σινεμά
- Αποτοξίνωση από την οθόνη: Πώς να απεξαρτηθείς χωρίς άγχος;
- Πωλήσεις ακινήτων: Ανέβασμα τιμών σε πρωτοφανή επίπεδα
- Επίσημα η είσοδος ιδιωτών ιατρών στο ΕΣΥ
- Πυρκαγιά στην Αχαΐα: Σοκαριστικές εικόνες από drone αποκαλύπτουν την εκτενή καταστροφή