O πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας Ρόμπερτ Μενέντεζ συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και εξέφρασε την ικανοποίηση του
Ο Αμερικανός γερουσιαστής συνομίλησε με τον Πατριάρχη, στο πλαίσιο του μεσημεριανού γεύματος που παρέθεσε η πρόεδρο της βουλής των αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, προς τιμήν του κ. Βαρθολομαίου.
Λίγο αργότερα, ο κ. Μενέντεζ σημείωσε σε ανάρτηση του: «είχα την τιμή να καλωσορίσω μαζί με τους συναδέλφους μου τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Είμαι ευγνώμων που μοιράζομαι τον θαυμασμό μας για τη δέσμευσή του στην ειρήνη και στη συνεργασία και αισθάνομαι εμπνευσμένος από την παγκόσμια ηγεσία του στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και στην υπεράσπιση του διαθρησκευτικού διαλόγου».
Δείτε επίσης: Σχοινάς: «Οι υβριδικές απειλές γίνονται οι μεγαλύτερες προκλήσεις των συστημάτων της ΕΕ»
- Εντυπωσιακή ανατροπή για τη Μπολόνια κόντρα στην Τζένοα
- Η ΑΕΚ με θριαμβευτική εμφάνιση νικά την Καρδίτσα (95-85)
- Κερατσίνι: Σοβαρή βλάβη σε κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ προξένησε τεράστιο πίδακα νερού
- ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο αυστηροποιεί τον έλεγχο των πληροφοριών που δημοσιεύονται από τον Τύπο
- Μεγάλες ανησυχίες για τη σίτιση των μαθητών στα σχολεία – Σημαντική αύξηση αιτήσεων φέτος
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr