«Οφείλουμε να προετοιμαστούμε για μια πρόκληση που δεν έχουμε ακόμη γνωρίσει μ’ αυτή τη μορφή» δήλωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας.
Η Γερμανία, η οποία ήδη πλήττεται από σημαντική αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού, οφείλει να προετοιμαστεί για ένα νέο «μαζικό κύμα» που συνδέεται με τη ραγδαία εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας και πρώην καθηγητής της επιδημιολογίας Καρλ Λάουτερμπαχ.
«Οφείλουμε να προετοιμαστούμε για μια πρόκληση που δεν έχουμε ακόμη γνωρίσει μ’ αυτή τη μορφή· ακόμη και μια λίγο πιο ήπια εξέλιξη (σ.σ.: της νόσου) δεν θα αλλάξει τα πράγματα (…)», δήλωσε ο υπουργός στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ανόβερο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Κρήτη: Πώς η ΕΛΑΣ έστησε «παγίδα» στον φαρμακοποιό με τα πλαστά rapid test;
- Παλαιό Φάληρο: Στον εισαγγελέα η μητέρα του νεκρού κοριτσιού το Σάββατο – Αποκαλύψεις από την αστυνομική έρευνα
- Η Βουλγαρία ελπίζει σε χιλιάδες προσκυνητές μέσω της πρωτοβουλίας «Ταξίδι της Πίστης»
- Στην Αθήνα ο Αουρέλιο Μπούτα για την προετοιμασία της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό
- Εθνική Ελλάδας: Ο Ντόρσεϊ στην προπόνηση, αναμονή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
- Ισραήλ: Αναχαίτιση πύραυλου που εκτοξεύτηκε από τους Χούθι προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν