Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα έστειλε έκκληση στις δυτικές χώρες να σταματήσουν την επιθετική αντιρωσική επικοινωνιακή εκστρατεία
Συγκεκριμένα η κ. Ζαχάροβα είπε: «Δυτικά και ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και αξιωματούχοι άρχισαν ακόμη πιο δραστήρια να αναπαράγουν τις εικασίες περί της επικείμενης ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, όπως το θέτουν. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στόχος αυτής της εκστρατείας είναι η δημιουργία μιας επικοινωνιακής προκάλυψης για την προετοιμασία των δικών τους μεγάλης κλίμακας προκλητικών ενεργειών, μεταξύ αυτών και στρατιωτικών, που μπορεί να έχουν τις τραγικότερες συνέπειες για την περιφερειακή και παγκόσμια ασφάλεια».
Την δήλωσή της συνέχισε καλώντας «τις δυτικές χώρες να σταματήσουν την επιθετική αντιρωσική επικοινωνιακή εκστρατεία, να σταματήσουν να συνεισφέρουν στη στρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας, σύροντάς την στο ΝΑΤΟ και αντ’ αυτού να κατευθύνουν τις προσπάθειές τους στο να παρακινήσουν το καθεστώς του Κιέβου να συμμορφωθεί με τις συμφωνίες του Μινσκ και τις άλλες διεθνείς υποχρεώσεις του».
Δείτε επίσης: Απίστευτο παραλήρημα Τσαβούσογλου για Ελλάδα και Κύπρο: Βάζουν τρομοκράτες να μας πολεμούν – Θα το πληρώσουν
- Αναγκαία επανεκτίμηση της ανάπτυξης: Η επιβράδυνση μετά την Covid απειλεί την πρόοδο της ανθρωπότητας
- Θλίψη για το ελληνικό πινγκ πονγκ: Ξαφνικός θάνατος της Όλγας Γεωργοπούλου στα 39 της χρόνια
- Αποκαλύψεις για το ντους: Το 80% των ανθρώπων κάνει λάθος τη διαδικασία
- Παράγοντες που συμβάλλουν σε υπερβολική χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στους εφήβους
- Αλλαγές στην Ρέιντζερς: Οι νέοι ιδιοκτήτες αναζητούν τον Μάρκο Ρόζε ως προπονητή