Δύο υπάλληλοι του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (MoMA) της Νέας Υόρκης μαχαιρώθηκαν από άγνωστο άντρα – Ο χώρος εκκενώθηκε
Οι τραυματισμένες γυναίκες «βρέθηκαν σε σταθερή κατάσταση» και διακομίστηκαν σε κοντινό νοσοκομείο, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο NBC, η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.
Μέχρι στιγμής δεν συνελήφθη κάποιος ύποπτος για την επίθεση, η οποία σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11:30 το βράδυ του Σαββάτου (ώρα Ελλάδος), ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει το κίνητρο. Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ένας ύποπτος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από την αστυνομία.
Σε ανάρτησή της στο Twitter η αστυνομία της Νέας Υόρκης ζήτησε από τους πολίτες να αποφύγουν τη συνοικία στην οποία βρίσκεται το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, καθώς η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης είναι σε εξέλιξη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Πάπας Φραγκίσκος για Ουκρανία: Είναι πόλεμος κι όχι ειδική στρατιωτική επιχείρηση- «Παρακαλώ σταματήστε»
- Σοφία Ζαχαράκη: Οποιοσδήποτε συμμετέχει σε επεισόδια θα χάνει την ιδιότητα του φοιτητή
- Γερμανία: Ιστορική ήττα και κρίση μετά την αποτυχία του Μερτς
- UEFA: Ποινή για τη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω «ρατσιστικής συμπεριφοράς» των φιλάθλων της
- Το τελευταίο «αντίο» στον Πέτρο Μολυβιάτη – Τυλιγμένη με την ελληνική σημαία η σορός του (εικόνες)
- Χαιριστανίδου: «Ας ζήσουμε μαζί το Ευρωμπάσκετ»