Μέχρι στιγμής καμία τρομοκρατική οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη
Έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο της Βασόρας, στο νότιο Ιράκ, σήμερα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον άλλοι τέσσερις, σύμφωνα με την αστυνομικές και νοσοκομειακές πηγές.
Κάνοντας λόγο για “την έκρηξη μιας μοτοσικλέτας”, οι δυνάμεις ασφαλείας της Βασόρας επεσήμαναν σε ανακοίνωσή τους ότι “τέσσερις πολίτες σκοτώθηκαν και τέσσερις ακόμη τραυματίστηκαν, ενώ δύο οχήματα που βρίσκονταν κοντά στη μοτοσικλέτα πήραν φωτιά”.
Η έκρηξη έλαβε χώρα σε ένα σταυροδρόμι στο κέντρο της Βασόρας, κοντά σε ένα νοσοκομείο και μια δημοφιλή αγορά, ενώ προς το παρόν καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση.
Αξίζει να τονιστεί πως τα τελευταία χρόνια δεν σημειώνονταν στην πόλη αυτή του Ιράκ τέτοιου είδους επιθέσεις. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες το Ισλαμικό Κράτος έχει εξαπολύσει πολλές αιματηρές επιθέσεις εναντίον Κούρδων μαχητών στο βόρειο Ιράκ.
Δείτε περισσότερα: Ιράκ: Τέσσερις άμαχοι νεκροί σε έκρηξη που σημειώθηκε στη Βασόρα
- Η στρατηγική προτεραιότητα του οινοτουρισμού για την ποιότητα και βιωσιμότητα του ελληνικού τουρισμού
- Προειδοποίηση τσουνάμι στην Ιαπωνία μετά από σεισμό 6,7 βαθμών
- Σμαράγδα Καρύδη: Ο πατέρας μου υπέστη σοβαρή ταλαιπωρία πριν από την απώλειά του
- Διάσημοι σεφ προτρέπουν τους Βρετανούς να ενσωματώσουν περισσότερα φασόλια στη διατροφή τους
- Μπενίτεθ προς Γκουαρντιόλα: Μου έδωσες μια νέα πρόκληση (βίντεο)
![]()
