Στις πύλες της Ρωσικής πρεσβείας στην Ιρλανδία έπεσε ένα φορτηγό
Η πτώση του μεγάλου φορτηγού στις πύλες της πρεσβείας οδήγησαν στη σύλληψη ενός άνδρα, όπως αναφέρει η ιρλανδική αστυνομία.
Το φορτηγό χτύπησε τις πύλες της πρεσβείας στην οδό Όργουελ στο νότιο Δουβλίνο, όπως μεταδίδει το Sky News, ενώ τις τελευταίες ημέρες, η πρεσβεία της Ρωσίας έχει γίνει σημείο διαμαρτυριών, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι διερευνάται το περιστατικό ακόμα περισσότερο.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, ο Λούκας Ρουζ, δήλωσε στην Indepedent ότι διαμαρτυρόταν στις πύλες της πρεσβείας μαζί με μερικούς ακόμα, όταν είδε το φορτηγό να σταθμεύει έξω από αυτήν.
«Ο οδηγός είπε ότι οι Ρώσοι είχαν σκοτώσει αθώες οικογένειες στην Ουκρανία και μας έδειξε φωτογραφίες των ανθρώπων στο έδαφος», είπε.
Δείτε επίσης: Ο Πούτιν ζητά πίεση από την ΕΕ στο Κίεβο για «να σεβαστεί το ανθρωπιστικό δίκαιο»
- Κουτσούμπας: Απαραίτητη η στήριξη για αγρότες και κτηνοτρόφους στην παραμονή τους στον τόπο
- Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Σπυρόπουλου: ο Βασίλης μιλάει για τη συναυλία στο Κύτταρο στη μνήμη του
- Κασσελάκης: Η υπογραφή Μητσοτάκη φέρνει μόνο την ψηφιοποίηση του ρουσφετιού
- Η Αλκμααρ πλησιάζει και πάλι την κορυφή
- Εντυπωσιακή νίκη της Βουλιαγμένης επί του Εθνικού
![]()
