Ακραίες ομάδες αντιεμβολιαστών συνομιλούσαν μέσω διαδικτύου για να οργανώσουν επεισόδια και να επιδιώξουν συγκρούσεις με τις αστυνομικές αρχές και τους καραμπινιέρους.
Νέες εφόδους σε σπίτια αντιεμβολιαστών πραγματοποίησε σήμερα η ιταλική αστυνομία. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 29 έφοδοι σε ολόκληρη τη χώρα. Τα άτομα έλαβαν κλήση σε απολογία για προτροπή σε βίαιες πράξεις, πρόκληση καταστροφών, δημιουργία μυστικών οργανώσεων.
Οι έρευνες επικεντρώνονται κυρίως στα όσα συνέβησαν στην Ιταλία τους τελευταίους τρεις μήνες στις κινητοποιήσεις που είχαν ως στόχο τα εμβόλια, αλλά και το λεγόμενο «πράσινο πάσο εμβολιασμένου».
Από την περασμένη εβδομάδα στην Ιταλία επιτρέπεται μόνον η πραγματοποίηση καθιστικών διαμαρτυριών, μακριά από τις κεντρικές περιοχές των διαφόρων πόλεων, όπως και από υπουργεία, συνδικάτα και τα μέγαρα της βουλής, της γερουσίας και της κυβέρνησης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Θανάσης Εξαδάκτυλος:”Να πληρώνουν μέρος των νοσηλειών τους οι ανεμβολίαστοι”
- Ομπράντοβιτς: Ο Παναθηναϊκός διαθέτει δύο συνθέσεις που μπορούν να διεκδικήσουν τη συμμετοχή στο F-4
- Δύο συλλήψεις για ρατσιστική επίθεση σε 26χρονο μετανάστη εργαζόμενο σε εστιατόριο στην Καλλιθέα
- Ανακαλύπτοντας το Αχαρτογράφητο: Έκθεση με έργα ασθενών του ΨΝΘ
- «Χρυσή μπάλα»: η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα στείλει επίσημη αντιπροσωπεία
- Κ. Τζαβέλλας: Απουσία σαφούς αιτήματος εκταφής στη δήλωση για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr