Ακραίες ομάδες αντιεμβολιαστών συνομιλούσαν μέσω διαδικτύου για να οργανώσουν επεισόδια και να επιδιώξουν συγκρούσεις με τις αστυνομικές αρχές και τους καραμπινιέρους.
Νέες εφόδους σε σπίτια αντιεμβολιαστών πραγματοποίησε σήμερα η ιταλική αστυνομία. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 29 έφοδοι σε ολόκληρη τη χώρα. Τα άτομα έλαβαν κλήση σε απολογία για προτροπή σε βίαιες πράξεις, πρόκληση καταστροφών, δημιουργία μυστικών οργανώσεων.
Οι έρευνες επικεντρώνονται κυρίως στα όσα συνέβησαν στην Ιταλία τους τελευταίους τρεις μήνες στις κινητοποιήσεις που είχαν ως στόχο τα εμβόλια, αλλά και το λεγόμενο «πράσινο πάσο εμβολιασμένου».
Από την περασμένη εβδομάδα στην Ιταλία επιτρέπεται μόνον η πραγματοποίηση καθιστικών διαμαρτυριών, μακριά από τις κεντρικές περιοχές των διαφόρων πόλεων, όπως και από υπουργεία, συνδικάτα και τα μέγαρα της βουλής, της γερουσίας και της κυβέρνησης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Θανάσης Εξαδάκτυλος:”Να πληρώνουν μέρος των νοσηλειών τους οι ανεμβολίαστοι”
- Κυρ. Βελόπουλος: Η πρόταση της ΝΔ για την αναθεώρηση του Συντάγματος «συμπεριλαμβάνει διευκολύνσεις για τις business των κολλητών του πρωθυπουργού»
- Αλλαγή τώρα: Ο Νίκος Ανδρουλάκης καλεί σε απομάκρυνση της κυβέρνησης Μητσοτάκη
- Σεισμική δόνηση συγκλονίζει την Αττική
- Ισχυρός σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Εύβοια: Αισθητός και στην Αττική
- Η κυβερνητική βούληση για μεταφορά νερού στον θεσσαλικό κάμπο είναι ξεκάθαρη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

