Η γυναίκα προσπαθούσε να βγει από το αυτοκίνητό της
Νεκρή βρέθηκε μια γυναίκα στην Ιταλία εξαιτίας της κακοκαιρίας που υπάρχει στην περιοχή της Σικελίας.
Η γυναίκα ήθελε να βγει από το αυτοκίνητο και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην κωμόπολη Γκραβίνα, έξω από την Κατάνη. Στην περιοχή έσπευσαν πυροσβέστες, καραμπινιέροι και ασθενοφόρα.
Το μεγαλύτερο μέρος των περιοχών είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω της πλημμύρας που άρχισε σήμερα το πρωί. Ως αποτέλεσμα, πολλές περιοχές έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, ενώ η αγορά Πεσκερία έχει καλυφθεί από νερό.
Όσον αφορά τώρα την Καλαβρία η οποία είναι κοντά στην Κοζέντσα, συνέβη κατολίσθηση και έχει κλείσει ο δρόμος στον περιφερειακό 107.
Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση κάνει πάλι τα στραβά μάτια στις εικόνες συνωστισμού του Αγίου Δημητρίου
- ΟΗΕ: Τυπική συνάντηση για το Κυπριακό με στόχο την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων
- Ο Τζορτζ Γκάλοουεϊ υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του Λονδίνου με τον αντιτρομοκρατικό νόμο
- Κυβερνοεπίθεση στο πολυκατάστημα Harrods: Κλοπή προσωπικών δεδομένων πελατών
- Μολδαβία: Σημαντικές βουλευτικές εκλογές αναμένονται για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ
- ΗΠΑ: Νέο χτύπημα του Ντόναλντ Τραμπ κατά του προεδρεύοντα της Fed, Τζερόμ Πάουελ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr