Συνεχίζουν τις προσπάθειες προκειμένου να προσεγγίσουν 18.000 ανθρώπους που είναι παγιδευμένοι στις πλημμύρες οι αρχές του Καναδά.
Τα νερά που αρχίζουν να υποχωρούν βοηθούν τις προσπάθειες διάσωσης, ωστόσο η νεροποντή είχε σαν αποτέλεσμα να αποκλειστούν πόλεις στην Βρετανική επαρχία Κολομβία.
Ο πρωθυπουργός της επαρχίας είπε πως ο απολογισμός των νεκρών είναι πιθανότερο να αυξηθεί από τον ήδη έναν επιβεβαιωμένο νεκρό.
Κάτοικοι στο αποκλεισμένο επί τέσσερις μέρες Μέριτ, είπαν σε ΜΜΕ ότι σήμερα η στάση των υδάτων αρχίζει να πέφτει και μια γέφυρα στην πόλη άνοιξε ξανά.
Στην πόλη Άμποτσφορντ ανατολικά της πρωτεύουσας υπάρχουν οι φόβοι ότι τα νερά θα κατακλύσουν εκ νέου το αντλιοστάσιο, και θα χρειαστεί να εκκενώσουν την πόλη 160.000 κάτοικοι.
Δείτε επίσης: Μπλίνκεν: «Η Ουάσινγκτον θα εξακολουθεί να εστιάζει στη μεταναστευτική κρίση»
- Χολαργός: 14χρονος παγιδεύεται από 20χρονη και δέχεται επτά μαχαιριές
- Τελετή παράδοσης τεχνολογικού εξοπλισμού δωρεάς του Kaizen Foundation
- Θέατρο Αθηνών: Δύο αιώνες ιστορίας και 70 χρόνια θεατρικής δράσης, αφιέρωμα από το ΒΗΜΑ
- Taste Atlas Awards: Η Ελλάδα κατακτά τη δεύτερη θέση στις 100 καλύτερες κουζίνες του κόσμου με φέτα και ελαιόλαδο
- Η μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
