Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από συντρίμμια πυραύλου στο Κίεβο
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν όταν συντρίμμια πυραύλου που καταρρίφθηκε από την ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα έπεσαν σε πολυκατοικία στο Κίεβο, ανακοίνωσαν οι ουκρανικές υπηρεσίες άμεσης βοήθειας.
Η δεκαξαώροφη πολυκατοικία χτυπήθηκε στις 05:02 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με τις αρχές. Απομακρύνθηκαν με ασφάλεια περίπου τριάντα κάτοικοι του κτιρίου. Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην πολυκατοικία κατασβέστηκε, πάντα σύμφωνα με τις ουκρανικές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.
Δείτε επίσης: Ο οργισμένος Πούτιν βλέπει εσωτερικούς εχθρούς: «Θα φτύσουμε το ενοχλητικό μυγάκι από το στόμα»
- Δημοσκόπηση Interview για POLITIC: Στο 29,7% η ΝΔ στην εκτίμηση – 4 στους 10 θα ψηφίσουν με κριτήριο την ανατροπή της κυβέρνησης
- Βοιωτία: Η 62χρονη διευθύντρια ΚΕΠ λάμβανε 1.400 ευρώ τον μήνα – Στο μικροσκόπιο των Αρχών οι συνθήκες θανάτου της μητέρας της
- Κικίλιας στο Concordia Summit: Η Ελλάδα απαιτεί νόμιμη μετανάστευση και διασφάλιση των συνόρων της
- Χανιά: Φωτιά σε σπίτι οδηγεί σε τραγικό θάνατο ηλικιωμένης
- Οικουμενικός Πατριάρχης και Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Μήνυμα στήριξης προς τον ουκρανικό λαό