“Η Μόσχα δεν πρόκειται ποτέ να δεχτεί μια άποψη του κόσμου στον οποίο θα κυριαρχούν οι ΗΠΑ που θέλουν να λειτουργούν σαν παγκόσμιος σερίφης”
Η Ρωσία έχει χάσει όλες τις ψευδαισθήσεις για το αν μπορεί να βασίζεται στη Δύση και η Μόσχα δεν πρόκειται ποτέ να δεχτεί μια άποψη του κόσμου στον οποίο θα κυριαρχούν οι ΗΠΑ που θέλουν να λειτουργούν σαν παγκόσμιος σερίφης, δήλωσε σήμερα ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
Χαρακτηρίζοντας τη Ρωσία έναν μικρό παίκτη στον παγκόσμιο πόλεμο της ενημέρωσης ο Λαβρόφ είπε ότι σε αυτό το πεδίο κυριαρχούν οι ΗΠΑ, η Βρετανία και οι Ευρωπαίοι και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν ανεξάρτητα δυτικά μέσα ενημέρωσης.
Παράλληλα ο ίδιος διέψευσε το δημοσίευμα της BILD σύμφωνα με το οποίο το αεροπλάνο που τον μετέφερε στην Κίνα γυρίσε πίσω στη Ρωσία στα μισά της διαδρομής.
Ο στόχος μας είναι να απομακρύνουμε κάθε απειλή προς τη Ρωσία από το ουκρανικό έδαφος, είπε ο Λαβρόφ αναφερόμενος στην ρωσική εισβολή.
Δείτε επίσης: Γαλλία: «Αρχίζουμε να βλέπουμε τον αντίκτυπο των κυρώσεών μας στη Ρωσία» (vids)
- Συγκίνηση και ευγνωμοσύνη από τη ΝΔ για την απώλεια του Γιώργου Σουφλιά
- Σοκ από καταγγελία αθλήτριας για ασέλγεια σε βάρος της κόρης της από τον πρώην σύντροφό της
- Πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο αναλυτικός οδηγός για τις καταβολές έως 12 Ιουνίου
- Τραγικός πνιγμός νήπιου στη Λουιζιάνα: Συνελήφθη η μπέιμπι σίτερ για ανθρωποκτονία εξ αμελείας
- Συνελήφθη 75χρονος για αποστολή spam μηνυμάτων σε Δήμο
![]()

