«Οι πτήσεις που πραγματοποίησε η Πολεμική Αεροπορία θεωρούνται προειδοποίηση προς την ελληνική κυβέρνηση» λένε οι Τούρκοι
Για σαφές μήνυμα προς την Αθήνα κάνουν λόγο τα τουρκικά ΜΜΕ σχετικά με ένα βίντεο το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με μια εκπαιδευτική πτήση των τουρκικών F-16.
Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια του τουρκικού τύπου μετά την ανάρτηση του βίντεο από το τουρκικό ΥΠΑΜ.
- «Η Τουρκία έστειλε σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση της Αθήνας, η οποία επιδιώκει να επεκτείνει τα χωρικά ύδατα στο Αιγαίο στα 12 μίλια, με την εκπαιδευτική πτήση που πραγματοποίησε με πολεμικά αεροσκάφη πάνω από τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου».
- «Η κίνηση έδειξε την αποφασιστικότητα της Τουρκίας για την προστασία της Γαλάζιας Πατρίδας».
- «Οι πτήσεις που πραγματοποίησε η Πολεμική Αεροπορία θεωρούνται προειδοποίηση προς την ελληνική κυβέρνηση, η οποία το τελευταίο διάστημα στηρίζεται σε ΗΠΑ και Γαλλία, ότι «κάνει λάθος».
- «Παρά το αποστρατικοποιημένο καθεστώς των νησιών του Αιγαίου, όπως κατοχυρώνεται στη Λωζάνη, η παραβίαση ο εξοπλισμός των νησιών με βαρέα όπλα από την Αθήνα, θεωρείται ένδειξη εχθρικής στάσης απέναντι στην Τουρκία».
Δείτε επίσης: Πέραμα: Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από την καταδίωξη (vid)
- Τα «πράσινα» καύσιμα στη ναυτιλία: Μια προκλητική ισορροπία για το μέλλον
- ΣΥΡΙΖΑ: Αποκαλύψεις για την έλλειψη παρεμβάσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Το σκάνδαλο του εθνικού αποθέματος από το 2019 και μετά
- Οκτώ δισεκατομμύρια ευρώ για την πράσινη μετάβαση των νησιών από την κυβέρνηση
- Φοινικούντα: Συνελήφθη 22χρονος ως συνεργός σε διπλή δολοφονία – Στην αναζήτηση του δράστη
- Χ. Δούκας: Tο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» ξαναζωντανεύει!
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr