Δεν έχουν αποφασιστεί ακόμη οι ποσότητες και ο χρόνος αποδέσμευσης
Λόγω της ενεργειακής κρίσης που έχει ξεσπάσει, οι χώρες που είναι μέλη του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας στη διυπουργική σύνοδο αποφάσισαν να αποδεσμεύσουν μια ποσότητα πετρελαίου έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί όσο γίνεται το πρόβλημα που έχει προκύψει.
Τα κράτη της ΔΟΕ επιδιώκουν τη σταθεροποίηση των αγορών πετρελαίου στον απόηχο της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, ανακοίνωσε το υπουργείο Βιομηχανίας της Ιαπωνίας.
«Ο υπουργός Κοΐτσι Χαγκιγιούντα παρέστη στην έκτακτη σύνοδο του ΔΟΕ κατά την οοία οι χώρες μέλη συζήτησαν τις επιπρόσθετες, συντονισμένες ενέργειές τους σχετικά με τα πετρελαϊκά αποθέματα» ώστε να αντιμετωπιστεί η υφιστάμενη κατάσταση στον ενεργειακό τομέα.
Ο διευθυντής του τμήματος Διεθνών Υποθέσεων του Υπουργείου Οικονομίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Ιαπωνίας Χιντετσίκα Κοϊζούμι είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν έχουν συμφωνηθεί ακόμα οι ποσότητες και ο χρόνος της αποδέσμευσης.
Δείτε επίσης: e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή πιστωτικών υπολοίπων από εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών μη μισθωτών
- Μεταγραφή-έκπληξη για την Μπαρτσελόνα: Ο 18χρονος Τζέσι Μπισίβου εντάσσεται στην ομάδα
- Αλλαγές στις συντάξεις χηρείας: Νίκη Κεραμέως αποκαθιστά κοινωνική αδικία στη Βουλή
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο στόχαστρο παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν
- Απάτη στη Σταυρούπολη: 79χρονη θύμα επιτήδειων που προσποιήθηκαν υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ
- Φωτιά στην Αργολίδα: Μεγάλη πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στο Αδάμι Επιδαύρου – Στη μάχη και εναέρια μέσα
![]()
