Οι διπλωμάτες αποχώρησαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του
Μετά το μποϊκοτάζ της ομιλίας του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στη Διάσκεψη για τον Αφοπλισμό, οι διπλωμάτες αποχώρησαν και από την ομιλία του στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων του ΟΗΕ.
Μεγάλος αριθμός των αντιπροσωπειών των χωρών στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποχώρησαν από την αίθουσα λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της μετάδοσης της ομιλίας του Λαβρόφ.
Ο Ρώσος υπουργός αρχικά σκόπευε να μεταβεί στη Γενεύη, όμως χθες Δευτέρα ακύρωσε το ταξίδι αυτό λόγω των «αντιρωσικών κυρώσεων», όπως τις χαρακτήρισε, που δεν του επιτρέπουν να πετάξει στον εναέριο χώρο της ΕΕ.
Στην ομιλία του ο Λαβρόφ κατηγόρησε την ΕΕ ότι επιδίδεται σε μια «αντιρωσική φρενίτιδα» παρέχοντας θανατηφόρα όπλα στην Ουκρανία.
Δείτε επίσης: Διεθνείς αγορές: Σημαντικές απώλειες καταγράφουν τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη
- Βενετία: το «Wild Horse Nine» βάζει τον Τζον Μάλκοβιτς στην οσκαρική κούρσα
- Σφοδρή επίθεση Τσουκαλά στον Μητσοτάκη: «Αναξιοπιστία, αλαζονεία και εξαπάτηση»
- Γκρόνινγκεν – Τβέντε 2-2: τέσσερα γκολ σε 40 λεπτά και μοιρασιά στην 5η αγωνιστική
- Συγκίνηση στην Τανάγρα: Τρισάγιο του Ιερώνυμου για τους δύο πιλότους
- ΣΥΡΙΖΑ: Ακατανόητο το προβάδισμα των ανθρώπων έναντι των αριθμών λέει ο Παναγιώτοπουλος για τον Μητσοτάκη
![]()
