Σήμερα οι ανακοινώσεις.
Η ολλανδική κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ένα «αυστηρό» λοκντάουν για τα Χριστούγεννα, καθώς αναμένεται ότι θα κλείσουν όλα τα καταστήματα, πλην των απολύτως απαραίτητων, μετά από φόβους για την εξάπλωση της της παραλλαγής Όμικρον του κορονοϊού, όπως μετέδωσαν ολλανδικά ΜΜΕ.
Η κυβέρνηση της Ολλανδίας συσκέπτεται σήμερα, με τους ειδικούς στον τομέα της Υγείας, που έχουν συστήσει τη διακοπή της λειτουργίας όλων των μη απολύτως απαραίτητων καταστημάτων, σχολείων, μπαρ, εστιατορίων, αλλά και άλλων χώρων δημόσιας συγκέντρωσης προσώπων.
Η εθνική τηλεόραση NOS και το πρακτορείο ειδήσεων ANP επικαλέστηκαν κυβερνητικές πηγές, μεταδίδοντας ότι μία συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση των νέων μέτρων, θα πραγματοποιηθεί στις επτά το απόγευμα (τοπική ώρα), μόλις λίγες ημέρες μετά από την ανακοίνωση ενός μερικού λοκντάουν.
Το υπουργείο Υγείας της Ολλανδίας δεν σχολίασε σχετικά με τα προτεινόμενα μέτρα, αλλά και την ώρα πραγματοποίησης της συνέντευξης Τύπου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Αγγλία: Στο τραπέζι νέοι περιορισμοί σε εστίαση και συναθροίσεις
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
- Η Αθήνα και η Αττική ως προορισμός όλου του χρόνου – Το μήνυμα Κεφαλογιάννη από τη νέα καμπάνια της Περιφέρειας
- Τσάντες χιλιάδων ευρώ στα σκουπίδια: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας καταστρέφουν όσα δεν πουλάνε;
![]()

