Ο δήμαρχος Ανατόλι Φεντορούκ δήλωσε ότι σχεδόν 3.700 πολίτες παρέμειναν στη Μπούτσα καθόλη τη διάρκεια της κατοχής
Κάτοικοι της ουκρανικής πόλης Μπούτσα που έχουν εκτοπιστεί από τις εστίες τους θα πρέπει να μην επιστρέψουν ακόμη στα σπίτια τους γιατί συνεχίζουν να υπάρχουν νάρκες στην περιοχή μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Ανατόλι Φεντορούκ.
Η πόλη που βρίσκεται στην περιφέρεια του Κιέβου, η οποία ανακαταλήφθηκε πλήρως από τις ουκρανικές δυνάμεις, είχε πριν από τον πόλεμο πληθυσμό περίπου 37.000 κατοίκων, σύμφωνα με τα στοιχεία της κρατικής στατιστικής υπηρεσίας.
Δείτε επίσης: Πεσκόφ για Μπούτσα: «Είναι μια πλαστογραφία που έχει στόχο να δυσφημίσει τον ρωσικό στρατό»
- Σημαντική ώθηση για το NAZA: το οσκαρικό στούντιο Neon αναλαμβάνει την προώθησή του
- «Η Ελλάδα ως πύλη» των ΗΑΕ προς την ΕΕ: Πιερρακάκης και Αλ Σουγουάιντι για επενδύσεις σε ναυτιλία, ενέργεια, ΤΝ και άμυνα
- Σοκ στην Αυστραλία: 56χρονος συνελήφθη για απειλή με όπλο στο γραφείο της Χάνα Μπίζλι
- Έρχεται το Αλ Τσαντίρι Νιουζ την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου με τον Λάκη Λαζόπουλο
- Κυρ. Μητσοτάκης: Σήμερα ψηφίζουμε το νομοσχέδιο για επιβολή ορίου ηλικίας για πρόσβαση στα social media
![]()
