Η Ρωσία συναντά μια μη αναμενόμενη αντίσταση από τους Ουκρανούς στρατιώτες, γεγονός το οποίο δείχνει να έχει δημιουργήσει εκνευρισμό στον Πούτιν
Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει συμπληρώσει έναν μήνα από τότε που άρχισε, με τους Ουκρανούς να αναφέρουν ότι η Ρωσία έχει χάσει περισσότερους από 15.000 στρατιώτες.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει Ρώσος πληροφοριοδότης, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει πραξικόπημα από ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατά του Προέδρου της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν όσο δεν σταματά ο πόλεμος.
Δημοσίευμα των «The Times» αναφέρει ότι τα πράγματα στις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας δεν είναι και τόσο καλά, αφού επικρατεί χάος διότι ο ρωσικός στρατός δεν ξέρει ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενό του βήμα στη γειτονική χώρα, αφού βρίσκεται σε αδιέξοδο.
Ανώτατοι αξιωματικοί των μυστικών υπηρεσιών, έχουν εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκειά τους, κάτι το οποίο δείχνει την οργή τους προς τον Πούτιν. Ταυτόχρονα, ο Ρώσος Πρόεδρος δείχνει αυτούς ως υπαίτιους για την ανικανότητα της χώρας να ανατρέψει την κυβέρνηση Ζελένσκι.
Εκρήξεις και φωτιά στο λιμάνι του Μπερντιάνσκ
Το λιμάνι του Μπερντιάνσκ βρίσκεται περίπου 75 χλμ βορειοδυτικά της Μαριούπολης, στην περιφέρεια της Ζαπορίζια.
Väitetysti Alligator-luokan maihinnousualus, joka toimitti polttoainetta ja ampumatarvikkeita. Korkean riskin operaatio toimittaa tarvikkeita puolustajan aseiden kantaman sisälle. https://t.co/MV6d8gnPdM
— Ville Vänskä (@vanska_ville) March 24, 2022
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν χτυπηθεί πλοίο του ρωσικού ναυτικού, αποθήκες πυρομαχικών, ίσως και δεξαμενές. Ωστόσο συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για το τι συνέβη και ξέσπασε η πυρκαγιά.
Tο Πολεμικό Ναυτικό της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι το αποβατικό πλοίο του ρωσικού στόλου καταστράφηκε.
⚡️ The port of #Berdyansk is on fire
— NEXTA (@nexta_tv) March 24, 2022
Presumably, the #Russian occupiers blew up fuel tanks. pic.twitter.com/r6OzC00cmM
Δείτε επίσης: Τουρκία: «Θα στείλουμε S-400 στην Ουκρανία αν η Δύση στείλει F -35 και Patriot στην Τουρκία»
- Κανονικά το Κόμο-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά την πορτοκαλί προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
- Νέα ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία τον Νοέμβριο βλέπει η Μόσχα, σύμφωνα με το Κρεμλίνο
- Διεθνής διάκριση για 12 επιστήμονες του ΠΑΜΑΚ στη λίστα Stanford-Elsevier
- Ταραχές στη Γαλλία: αναβολές και μεταθέσεις αγώνων σε Ligue 1 και Ligue 2
- Χρυσό βραβείο για την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2026
![]()

