Δυτικοί αξιωματούχοι: Η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα σε μια παραπλανητική επίθεση, αλλά όχι σε ευρεία κλίμακα
Το κρατικό Κέντρο Στρατηγικών Επικοινωνιών της Ουκρανίας δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να εξαπολύσει εισβολή στη χώρα η Λευκορωσία ακόμη και σήμερα, Παρασκευή, μετά τη συνάντηση που είχαν στη Μόσχα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Λευκορώσος ομόλογός του, Αλεξάντερ Λουκασένκο.
Η Διεθνής Λεγεώνα Άμυνας της Ουκρανίας δυναμώνει! Εθελοντές από όλο τον κόσμο έρχονται στη χώρα μας για να διώξουν τους εισβολείς από τα εδάφη μας δίπλα δίπλα με Ουκρανούς στρατιώτες. Όλος ο πολιτισμένος κόσμος είναι στο πλευρό της Ουκρανίας. Μαζί είμαστε μια δύναμη που δεν νικιέται! Νίκη για εμάς!
Δυτικοί αξιωματούχοι: Η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα σε μια παραπλανητική επίθεση, αλλά όχι σε ευρεία κλίμακα
Η Ρωσία περιορίζει την πρόσβαση στο Instagram, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα.
Ζαπορίζια: Οι Ρώσοι θέλουν να αναλάβουν τον επιχειρησιακό έλεγχο του πυρηνικού σταθμού, λέει ο επικεφαλής του
Ο Ζελένσκι εξέφρασε την αγανάκτησή του για την πρόθεση της Ρωσίας να φέρει στην Ουκρανία μισθοφόρους
Οι κάτοικοι της Οδησσού άφησαν 1.200 σάκους με άμμο για να προστατεύσουν ένα από τα κύρια σύμβολα της Οδησσού – το μνημείο αρχιτεκτονικής και τέχνης εθνικής σημασίας του Δούκα ντε Ρισελιέ.
Σήμερα έχει γίνει σύμβολο της αποφασιστικότητας των κατοίκων της Οδησσού και των στρατιωτών των Ενόπλων Δυνάμεων να υπερασπιστούν την πόλη.
Ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο λέει είναι ανοικτές οι γραμμές εφοδιασμού – οι κάτοικοι επιστρέφουν για να πολεμήσουν τους Ρώσους, δηλώνει ο αδελφός του Βλαντίμιρ
Δήμαρχος Οδησσού: Ρωσικές δυνάμεις ενδέχεται σύντομα να περικυκλώσουν την πόλη
«Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά δεδομένα, ο λευκορωσικός στρατός μπορεί να ξεκινήσει την εισβολή στις 21.00 (ώρα Ελλάδας) της 11ης Μαρτίου» ανέφερε το Κέντρο αυτό, που υπάγεται στο υπουργείο Πολιτισμού και Πληροφοριών.
Δείτε επίσης: Κ. Χάρις: Ο Πούτιν δεν δείχνει κανένα σημάδι ότι είναι πρόθυμος να εμπλακεί στη διπλωματία
- ΔΕΘ: Μητσοτάκης για το πλαίσιο στήριξης και την αυτοδυναμία
- Σφοδρή επίθεση Τσουκαλά κατά Μητσοτάκη για το πακέτο της ΔΕΘ και την ακρίβεια
- Ομπαμεγιάνγκ σε τροχιά αποθέωσης: «Ήρθε για να γράψει ιστορία» στη Ντεπορτίβο
- Θεσσαλονίκη: 15χρονη φέρεται να έβαλε φίλους της να χτυπήσουν 14χρονο για ερωτική αντιζηλία
- Έγκυος η Καλλιστώ Βαρδή: περιμένει το πρώτο της παιδί και αποκάλυψε το φύλο
![]()
