Υπάρχει ασφαλής τρόπος να διαφύγει η αποστολή
Καμπάνες και σειρήνες άρχισαν να ακούγονται στην πόλη Ούμαν στην Ουκρανία, εκεί όπου διανυκτέρευσε η ελληνική αποστολή όπως αναφέρθηκε στην ΕΡΤ.
Την ίδια ώρα, η ελληνική αποστολή είναι έτοιμη να φύγει από λεπτό προς λεπτό από την πόλη και να συνεχίσει το ταξίδι προς τη Μολδαβία. Όπως αναφέρθηκε, υπάρχει τρόπος να διαφύγει η αποστολή, ενώ το ταξίδι για τα σύνορα είναι περίπου πέντε ώρες.
Μέχρι τώρα δεν είναι λίγοι οι Έλληνες πολίτες από την Ουκρανία οι οποίοι έχουν καταφέρει να απεγκλωβιστούν ενώ συνεχίζουν να λειτουργούν τα προξενεία στη Μαριούπολη και την Οδησσό.
Υπενθυμίζεται πως το κομβόι των 21 αυτοκινήτων με επικεφαλής τον Πρέσβη Φραγκίσκο Κωστελλένο, ξεκίνησε χτες, Πέμπτη από την πόλη Ζαπορίζια, που βρίσκεται περίπου 300 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Μαριούπολης.
Δείτε επίσης: Ουκρανία: Ρώσος επιχειρηματίας δίνει ένα εκατ. δολάρια για το «κεφάλι» του Πούτιν
- Χαλκίδα: Σύλληψη επτά ατόμων για τη θανατηφόρα οπαδική συμπλοκή
- ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας επιστρέφει δυναμικά στις προπονήσεις
- Διεθνές Συνέδριο στην Αθήνα για την προώθηση της σωματικής άσκησης ως πυλώνα δημόσιας υγείας
- Η εμβληματική στολή του Γουίλ Φέρελ από την ταινία «Elf» βγαίνει σε δημοπρασία
- Επιστροφή Τουράμ: Επιβεβαίωση Κίβου για τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τη Καϊράτ
![]()
