Διανύοντας την 20η μέρα του πολέμου, οι ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία κορυφώνονται – Σήμερα, Τρίτη στενεύει ο κλοιός στο Κίεβο με αποκορύφωμα τις ισχυρές εκρήξεις που έπληξαν μια κατοικημένη γειτονιά
Λίγο πριν τα ξημερώματα, ισχυρές εκρήξεις έγιναν κεραυνοί σε όλο το Κίεβο. Μια σειρά από ρωσικά χτυπήματα έπληξαν μια κατοικημένη γειτονιά στην πρωτεύουσα, πυροδοτώντας μια τεράστια φωτιά και μια ξέφρενη προσπάθεια διάσωσης σε μια πολυκατοικία 15 ορόφων.
Υπάρχουν φωτογραφίες από πυροσβέστες που καταπολεμούν τη φωτιά στην πολυκατοικία στο Κίεβο μετά το χτύπημα από ρωσική επίθεση με πυραύλους. Μια φωτογραφία δείχνει επίσης έναν ηλικιωμένο κάτοικο που περιμένει να διασωθεί.
Right now in Kyiv. pic.twitter.com/wOtj8lhm3y
— Kate 🇺🇦 (@mazevesupremacy) March 15, 2022
Μάλιστα, το Ukraine 24 ανέφερε δύο ισχυρές εκρήξεις στα δυτικά προάστια της πόλης, στην περιοχή Μπορσκαγκόβκα του Κιέβου. Μάλιστα, το κανάλι υποστηρίζει ότι οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από τη λευκορωσική πλευρά, χωρίς να έχει επαληθευτεί από άλλα ΜΜΕ ο εν λόγω ισχυρισμός. Άλλες αναφορές κάνουν λόγο για τρεις δυνατές εκρήξεις στην ουκρανική πρωτεύουσα.
Δείτε επίσης: Ανοιχτό παράθυρο από το Μαξίμου για επιστροφή φόρου στα καύσιμα
- Ανεξάρτητος βουλευτής ο Σωκράτης Φάμελλος μετά την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Κύπρος 52 χρόνια μετά. Από τη μνήμη στην ευθύνη
- Συντριβή πυραύλου SpaceX στη Σελήνη: Το γεγονός που θα παρακολουθήσει η επιστημονική κοινότητα
- 52 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Φωτογραφικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη του 1974
- Θεσσαλονίκη: 170 εκατ. ευρώ η οικονομική επίδραση από συνέδρια το 2025
![]()
