Ο επικεφαλής της κρατικής Δούμα της Ρωσίας υποστηρίζει ότι ο Ζελένσκι διέφυγε από την Ουκρανία στην Πολωνία.
Στην Πολωνία βρίσκεται σύμφωνα με τον επικεφαλής της ρωσικής κρατικής Δούμα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, μεταδίδουν ρώσικα και κινέζικα μέσα.
Σε ενημέρωση από το Κρεμλίνο λίγο νωρίτερα ο εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ ξεκαθάρισε πως η «επιχείρηση αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας συνεχίζεται». Το Κρεμλίνο υποστηρίζει ότι η ουκρανική πλευρά γνωρίζει τις ρωσικές θέσεις και πως αυτή την ώρα δεν υπάρχει συγκεκριμένο ραντεβού των αντιπροσωπειών για τον τρίτο γύρο των διαπραγματεύσεων.
Νωρίτερα ο Βλάντιμιρ Πούτιν είχε τηλεπικοινωνία δύο ωρών με τον πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο, κατά την οποία τον ενημέρωσε για την πορεία της ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία.
Δείτε επίσης: Το κανάλι TV Rain: Κλείνει με εντολή Πούτιν(vid)
- Ηθική πράξη η προστασία του περιβάλλοντος, δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Τασούλας
- «Χαστούκι» Τραμπ από τη Βουλή των Αντιπροσώπων: Εγκρίθηκε πακέτο βοήθειας για την Ουκρανία και αυστηρές κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Συνελήφθη 34χρονος στη Θεσσαλονίκη για διάρρηξη στο σπίτι της γιαγιάς του
- Συνελήφθη 62χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μετά από διεθνή έρευνα
- Δράσεις του ΥΠΕΝ για την προστασία του περιβάλλοντος
![]()

