Τα τελευταία 24ωρα πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο Ντονμπάς – Συνεχίζονται οι εκρήξεις νότια του Κιέβου
Όπως ανακοίνωσε η ουκρανική προεδρία, από τις εκρήξεις δεν προκλήθηκα ζημιές και δεν υπήρξαν τραυματίες.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΕπιπλέον, αναφέρεται πως «Στη μεγαλύτερη περιφέρεια του Ντονμπάς, αυτή του Ντονέτσκ, όπου μάχες διεξάγονται σε όλη τη γραμμή του μετώπου, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά τραυματίσθηκαν, σύμφωνα με την προεδρία». Η άλλη περιφέρεια αυτής της ανθρακοφόρου λεκάνης, αυτή του Λουχάνσκ, έγινε στόχος 24 βομβαρδισμών με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.
«Εκρήξεις ακούσθηκαν στην περιοχή του Βασίλκιφ (νοτιοδυτικά του Κιέβου). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αντιαεροπορική άμυνα ανέλαβε δράση», αναφέρεται στην καθημερινή ενημέρωση που βασίζεται σε πληροφορίες που στέλνουν οι περιφερειακές αρχές.
Η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης Ιρίνα Βερεστσούκ ανακοίνωσε πως εννέα ανθρωπιστικοί διάδρομοι συμφωνήθηκαν για σήμερα για την απομάκρυνση αμάχων, μεταξύ άλλων και με ιδιωτικά αυτοκίνητα από την πολιορκημένη Μαριούπολη.
Άλλοι διάδρομοι απομάκρυνσης αμάχων συμφωνήθηκαν στο Μπερντιάνσκ, το Ενερχοντάρ και το Σιεβιεροντονέτσκ.
Δείτε επίσης: «Πόλεμος των φώτων» στις ΗΠΑ: Διαδηλωτές πρόβαλαν την ουκρανική σημαία στη Ρωσική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον (vid)
- Wall Street Journal: Ο Τραμπ εξετάζει να κηρύξει το τέλος του πολέμου με το Ιράν
- Cambas Gardens: Το νέο σχέδιο της DIMAND για το ιστορικό Κτήμα Καμπά στην Κάντζα
- Σοκ στον προαστιακό: Άνδρας παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία πριν από τον σταθμό της Κορίνθου
- Φλώρινα: Μάχη όλη νύχτα με τις φλόγες στην Κρυσταλλοπηγή – Δύο μηνύματα από το 112
- Καιρός σε Μακεδονία και Θράκη: τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά
![]()
