Και οι πύραυλοι εξακολουθούν να πέφτουν”, έγραψε στο Telegram ο Βαλεντίν Ρεζνιτσένκο, ο τοπικός περιφερειάρχης.
Το αεροδρόμιο του Ντνίπρο, μιας μεγάλης πόλης στην ανατολική Ουκρανία, βομβαρδίστηκε και πάλι σήμερα από τους Ρώσους και “καταστράφηκε ολοσχερώς” ανακοίνωσε ο τοπικός περιφερειάρχης.
“Νέα επίθεση εναντίον του αεροδρομίου του Ντνίπρο. Δεν μένει τίποτα πλέον. Το ίδιο το αεροδρόμιο και οι υποδομές σε κοντινή απόσταση καταστράφηκαν. Και οι πύραυλοι εξακολουθούν να πέφτουν”, έγραψε στο Telegram ο Βαλεντίν Ρεζνιτσένκο, ο τοπικός περιφερειάρχης. “Ο προσδιορισμός του αριθμού των θυμάτων είναι σε εξέλιξη”.

Δείτε επίσης: 16ος Διεθνής Μαραθώνιος: Πρώτη η Βασιλική Καλλιμογιάννη στον δρόμο των 5.000μ! (vid)
- Ανεπανάληπτη πρόκριση για την Μπρόντμπι με 4-0 – Όλα τα αποτελέσματα
- Βιτόρια: Δίκαιη πρόκριση για τον Παναθηναϊκό, έστω και μέσω πέναλτι
- Europa League: Εντυπωσιακή πρόκριση για την ΑΕΚ Λάρνακας στα playoffs
- Άλμα της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA: Πλησιάζει την Τσεχία
- Γλυκιά ήττα για την ΑΕΚ Λάρνακας από τη Λέγκια Βαρσοβίας (2-1) – Πρόκριση για την Ουτρέχτη μετά την νίκη επί της Σερβέτ (2-1)