Ο πάπας Φραγκίσκος αναφέρθηκε εκ νέου σήμερα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το γόνατο του
“Δεν μπορώ να περπατήσω, πρέπει να υπακούσω στον γιατρό. Το πόδι μου δεν λειτουργεί καλά, εμένα μού αρέσει να περπατάω, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να σταματήσω“, είπε σε ομάδα πιστών από την Σλοβακία την οποία έκανε δεκτή στο Βατικανό.
“Σας ζητώ να ανέβετε τις σκάλες και να σας χαιρετήσω καθιστός, χωρίς να σηκωθώ“, πρόσθεσε ο ποντίφικας.
Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Φραγκίσκος υποφέρει από γοναλγία και έπειτα από πρόσφατες εξετάσεις, οι γιατροί του συνέστησαν να περιορίσει τις υποχρεώσεις και τις δημόσιες συναντήσεις στις οποίες απαιτείται συνεχής ορθοστασία.
Δείτε επίσης: Βρετανία: Παραιτήθηκε ο βουλευτής που παραδέχθηκε ότι παρακολούθησε δύο φορές πορνό σε συνεδριάσεις της Βουλής
- Ανάσες πρόκρισης για Μπενφίκα και Ερυθρό Αστέρα
- Στα Νέα της Πέμπτης: Ο κρίσιμος παράγοντας για συμφωνία στο Σινά
- Σημαντικές νίκες για Σέλμπουρν και Κουόπιο στο Europa League
- Φωτιά στη Βάρη: Εντατικές προσπάθειες κατάσβεσης από την Πυροσβεστική
- Είναι η μητέρα όλων των κρίσεων στον ορίζοντα; Χώρες με χρέος άνω του 100% του ΑΕΠ τους