Ο πάπας Φραγκίσκος αναφέρθηκε εκ νέου σήμερα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το γόνατο του
“Δεν μπορώ να περπατήσω, πρέπει να υπακούσω στον γιατρό. Το πόδι μου δεν λειτουργεί καλά, εμένα μού αρέσει να περπατάω, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να σταματήσω“, είπε σε ομάδα πιστών από την Σλοβακία την οποία έκανε δεκτή στο Βατικανό.
“Σας ζητώ να ανέβετε τις σκάλες και να σας χαιρετήσω καθιστός, χωρίς να σηκωθώ“, πρόσθεσε ο ποντίφικας.
Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Φραγκίσκος υποφέρει από γοναλγία και έπειτα από πρόσφατες εξετάσεις, οι γιατροί του συνέστησαν να περιορίσει τις υποχρεώσεις και τις δημόσιες συναντήσεις στις οποίες απαιτείται συνεχής ορθοστασία.
Δείτε επίσης: Βρετανία: Παραιτήθηκε ο βουλευτής που παραδέχθηκε ότι παρακολούθησε δύο φορές πορνό σε συνεδριάσεις της Βουλής
- Τσιτσιπάς – Νταρντέρι 2-1: Επέδειξε δυναμισμό και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Χάλε
- Γαστρονομικές παράδοσεις και γεύσεις στο 7ο Food Experience Graviera Naxos 2025
- Κάλεσμα Τραμπ για άμεσες διαπραγματεύσεις με το Ιράν – Η Τεχεράνη απαντά: Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους δειλούς
- Μουντιάλ Συλλόγων 2025: Εντυπωσιακή εκκίνηση με πάθος για Μέσι και διεθνή απήχηση στο Μαϊάμι
- Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Ένα στοίχημα δισεκατομμυρίων για τη FIFA