Ο πάπας Φραγκίσκος αναφέρθηκε εκ νέου σήμερα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το γόνατο του
“Δεν μπορώ να περπατήσω, πρέπει να υπακούσω στον γιατρό. Το πόδι μου δεν λειτουργεί καλά, εμένα μού αρέσει να περπατάω, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να σταματήσω“, είπε σε ομάδα πιστών από την Σλοβακία την οποία έκανε δεκτή στο Βατικανό.
“Σας ζητώ να ανέβετε τις σκάλες και να σας χαιρετήσω καθιστός, χωρίς να σηκωθώ“, πρόσθεσε ο ποντίφικας.
Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Φραγκίσκος υποφέρει από γοναλγία και έπειτα από πρόσφατες εξετάσεις, οι γιατροί του συνέστησαν να περιορίσει τις υποχρεώσεις και τις δημόσιες συναντήσεις στις οποίες απαιτείται συνεχής ορθοστασία.
Δείτε επίσης: Βρετανία: Παραιτήθηκε ο βουλευτής που παραδέχθηκε ότι παρακολούθησε δύο φορές πορνό σε συνεδριάσεις της Βουλής
- Διαρκής στήριξη από την κυβέρνηση για νοικοκυριά εν μέσω ενεργειακής κρίσης στη Μέση Ανατολή
- Δύναμη και ελπίδα στο ΟΑΚΑ: Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης 2026
- Δουλειά και προοπτική: Θ. Κοντογεώργης για τις εκλογές του 2027
- Αλλαγές στην κυβέρνηση: Ο Κωστής Χατζηδάκης αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες
- Η Θεσσαλονίκη ανακτά την αυτοπεποίθησή της, δηλώνει ο Στ. Αγγελούδης
![]()

