Ο πάπας Φραγκίσκος αναφέρθηκε εκ νέου σήμερα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το γόνατο του
“Δεν μπορώ να περπατήσω, πρέπει να υπακούσω στον γιατρό. Το πόδι μου δεν λειτουργεί καλά, εμένα μού αρέσει να περπατάω, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να σταματήσω“, είπε σε ομάδα πιστών από την Σλοβακία την οποία έκανε δεκτή στο Βατικανό.
“Σας ζητώ να ανέβετε τις σκάλες και να σας χαιρετήσω καθιστός, χωρίς να σηκωθώ“, πρόσθεσε ο ποντίφικας.
Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Φραγκίσκος υποφέρει από γοναλγία και έπειτα από πρόσφατες εξετάσεις, οι γιατροί του συνέστησαν να περιορίσει τις υποχρεώσεις και τις δημόσιες συναντήσεις στις οποίες απαιτείται συνεχής ορθοστασία.
Δείτε επίσης: Βρετανία: Παραιτήθηκε ο βουλευτής που παραδέχθηκε ότι παρακολούθησε δύο φορές πορνό σε συνεδριάσεις της Βουλής
- Οριακή μάχη στη Βραζιλία: Ο Φλάβιο Μπολσονάρου προηγείται έναντι του Λούλα
- Βουλή: Άκης Σκέρτσος για την προστασία των παιδιών μας – «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να καθυστερήσουμε άλλο»
- Εμβόλιο κατά του καρκίνου: Moderna και Merck ανακοινώνουν αποτελέσματα και οι μετοχές πέφτουν
- Ασφάλεια για Ρωσία και Ουκρανία: Ο Πούτιν θέτει το πλαίσιο για τις μελλοντικές διαπραγματεύσεις και την Ευρώπη
- Βουλή: Ψηφίστηκε το ν/σ για την πρόσβαση στο διαδίκτυο – Παπαστεργίου: Φέρνει στην κοινωνία κάτι που περιμένει
![]()
