Ισχυρή σαν βράχος είναι η φιλία της Ρωσίας με την Κίνα σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κινέζου υπουργού Εξωτερικών Ουάνγκ Γι σήμερα.
Η συνεργασία μεταξύ Κίνας και Ρωσίας αποφέρει οφέλη και συμβάλλει στην ευημερία των λαών και των δύο χωρών, τόνισε ο Κινέζος υπουργός στη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης Τύπου του στο περιθώριο της ετήσιας συνεδρίασης του κινεζικού κοινοβουλίου, επισημαίνοντας ότι οι τρίτοι δεν θα πρέπει να επηρεάζουν τις διμερείς σχέσεις του Πεκίνου με τη Μόσχα.
Παράλληλα ο Ουάνγκ επεσήμανε ότι ο κινεζικός Ερυθρός Σταυρός θα προσφέρει βοήθεια στην Ουκρανία, ενώ επανέλαβε την έκκλησή του να συνεχιστεί ο διάλογος.
Δείτε επίσης: ΗΠΑ: H Ρωσία στρατολογεί Σύρους για να πολεμήσουν στην Ουκρανία
- Συνάντηση Γ. Γεραπετρίτη – Μπαντρ Αμπντελάτι: Οι σχέσεις Ελλάδας – Αιγύπτου ως πυλώνες σταθερότητας
- Μόνιμοι οι δασμοί της εποχής Τραμπ
- Νέα εποχή για τον Πανιώνιο με την απόκτηση του Ανδρέα Πατρίκη
- Σημαντική συμφωνία για τη Μονή Σινά ανακοίνωσε ο Αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών στη συνάντηση με τον Γεραπετρίτη
- Επίθεση της ΝΔ κατά ΠΑΣΟΚ για πανεπιστημιακά θέματα και τουρκολιβυκό μνημόνιο